Studentengluurder opgepakt

Woensdagavond is de beruchte studentengluurder opnieuw opgepakt. De 38-jarige man werd aangehouden in de wijk Bottendaal doordat een slachtoffer een beschrijving van hem kon geven.

Sinds 2009 zijn er verschillende meldingen geweest van de studentengluurder. Ook in augustus waren er twee berichten binnengekomen over gluren bij de studentencomplexen. Studenten in het complex aan de Griftdijk Noord in Lent en in het huis aan de Graafseweg zouden de klos zijn geweest. De viezerik is op een stoel geklommen om bij de studenten naar binnen te kijken en hij probeerde een kamer binnen te komen met het verhaal dat hij het internet kwam controleren. De student trapte gelukkig niet in deze slappe smoes. Volgens de woordvoerder van de politie Nijmegen gaat het hier om dezelfde gluurder.

De gluurder kreeg een proces-verbaal. Iemand kan voor het begluren van studenten jammer genoeg niet worden vastgezet, maar omdat de man al meerdere malen is aangehouden, is de politie wel met de zaak bezig, aldus de woordvoerder van de politie Nijmegen.