Gratis computers af te halen op de bètafaculteit

Nog op zoek naar een computer? Ga dan als de sodemieter naar de bètafaculteit, daar kun je namelijk voor nop een pc inclusief monitor, toetsenbord, muis en bekabeling afhalen.

De computers worden gratis van de hand gedaan omdat ze niet meer worden gebruikt door de uni. Een medewerker van de Computer- en Communicatiezaken laat weten dat ze weggegooid worden als er geen liefhebbers zijn. De harde schijven van de pc's zijn verwijderd om eventuele gegevensverspreiding te voorkomen. Ook is er geen besturingssysteem bij geleverd en moet je bij ontvangst een formulier ondertekenen waarin je dit alles onderkent.

De computers zijn af te halen op de derde verdieping van het Huygensgebouw, kamer HG03.055. Als je geïnteresseerd bent, wees er dan snel bij. Van de pakweg zeventig computer zijn er al dertig afgenomen.

Update 15.29 uur: Wij hebben vernomen dat er nu alleen computers beschikbaar zijn voor studenten aan de bètafaculteit. Dit was voor het plaatsen van het eerdere bericht nog niet zo, meerdere studenten van andere studies hebben vandaag en gisteren computers afgehaald. Blijkbaar wil de faculteit de laatste computers voor de bètastudenten bewaren. Dus wil je alsnog een computer: loop het Huygensgebouw binnen en vraag even een bètastudent of hij/zij er een voor je wil ophalen.