Stemt allen!

Wie de komende veertien dagen drie minuten niets te doen heeft en toegang heeft tot internet heeft geen enkel goed excuus om niet te gaan stemmen. Jij kunt namelijk bepalen wie jou het komende jaar moet vertegenwoordigen op universitair, facultair en opleidingsniveau. Wij hebben hieronder de halveminuut-stemwijzer.

AKKUraadt en SIAM zullen elkaar wederom bekampen in de strijd om de zetels in de universitaire studentenraad (USR). Momenteel zitten er zes rode rakkers op het pluche en zijn er twee SIAMese studentvertegenwoordigers in de USR. AKKUraadt zet dit jaar vooral in op uitdagender onderwijs, internationalisering en bescherming van actieve studenten. SIAM gaat voor betere spreiding van tentamens en voorkoming van te hoge studiekosten.

Mocht je inmiddels je keuze hebben gemaakt, dan kun je hier gaan stemmen. Weet je nog niet welk hokje je moet aanklikken, dan is hier het AKKUraadt-programma en hier het SIAM-programma te lezen. Wij wensen je veel wijsheid bij het maken van je keuze toe.