[Update] Directeur SNUF gaat ijs verkopen

Jeroen Pohlmann, directeur van de Stichting Nijmeegs Universiteitsfonds (SNUF), gaat ijsjes verkopen en legt zijn werkzaamheden bij de RU neer. De vergunning voor de ijssalon is geregeld, het pand is bijna klaar en de eerste recepten zijn uitgewerkt. In het diepste geheim volgde hij het afgelopen jaar al een cursus voor ambachtelijk ijsmaker.

In april zal Pohlmann zijn ijszaak openen. Het is een opmerkelijke carrièreswitch voor iemand die al sinds 2009 pleitbezorger is van het actieve Nijmeegse studentenleven. Daarvoor was hij onder andere projectleider van de Introductie. Bij SNUF heeft Pohlmann zich bezig gehouden met de ondersteuning van studenten en studentenactiviteiten.

Update 5 maart 09.30 uur: Gratis ijs voor iedere student! In mei krijg je in de ijssalon op vertoon van je studentenkaart (of medewerkerspas) een ijsje van Pohlmann. De ijszaak is in Gendt te vinden, Dorpstraat 30a.

Komende maand zal ANS met Jeroen Pohlmann terugblikken op zijn tijd aan de RU. Hoe heeft het Nijmeegse studentenleven zich ontwikkeld, wat zal hij niet snel vergeten en hoe ziet het actieve studentenleven er over vijf jaar uit?