De windmolens zijn terug!

Overal op de campus zijn ze weer te vinden: de kleurige windmolens die de Week van het Studentbestuur opfleuren. Net zoals de afgelopen drie jaar moeten deze molens de studenten eraan herinneren dat er veel studentbestuurders zijn en dat die posities volgend jaar weer vrijkomen - of beter gezegd, weer moeten worden gevuld.

Om waardering voor de huidige studentbestuurders uit te spreken, wordt er vandaag een grootschalige lunch georganiseerd. Nieuw is dit jaar dat de studenten zelf ook hun waardering mogen uiten voor de mensen die hen steunen. Bestuurders mogen begeleiders nomineren, zij kunnen dan een windmolenspeldje krijgen als bedankje. Daarnaast zal er woensdag en donderdag een lezing en een voorlichtingsspeech plaatsvinden om studenten voor een bestuur te enthousiasmeren en vinden er morgen in de pauze ludieke acties plaats.

Vorig jaar waren de activiteiten volgens de Universitaire Studentenraad succesvol, ze hoopt dat dat dit jaar net zo zal zijn en dat vooral de lezingen goed worden bezocht. Hopelijk blijven de molens dit jaar wat langer staan dan vorig jaar.