[UPDATE] Flirtnetwerk op de uni

Baal je altijd als je die UB-flirt niet meer tegenkomt en destijds niet het lef had om hem of haar aan te spreken? De kans bestaat dat je dit binnenkort niet meer overkomt. In Groningen, Utrecht, Tilburg en Rotterdam is het sinds deze week mogelijk om op Biddys.nl anoniem een sjanspoging te ondernemen met een toevallige voorbijganger in de UB, de mensa of een willekeurig ander universiteitsgebouw.

Op de site kun je een profiel aanmaken en een flirt versturen, gekoppeld aan de plaats waar je bent. Wanneer je denkt dat het bericht van een ander over jou gaat, kun je daar op reageren en zie je de beste openingszin ooit voorbij komen, kun je waardering voor zijn of haar creativiteit uitspreken met een like. Je favoriete versierlocatie kun je gemakkelijk in de gaten houden door die spot te volgen. Het is nog wel even wachten voor je iemand anoniem naar de bovenste verdieping van het Erasmusgebouw kan lokken, Nijmegen staat nog niet in het lijstje met studie- of woonplaatsen. We hebben de makers vast getipt.

Update: De RU is inmiddels toegevoegd als locatie. Zit je in de UB, het Spinozagebouw of de Thomas van Aquinostraat? Meld je aan en flirt met een van onze redacteuren.