Boekenverkoop bij Managementwetenschappen

Beter goed gejat, dan slecht verzonnen, moeten ze bij de Faculteit der Managementwetenschappen hebben gedacht. Na het overweldigende succes van de boekverkoop bij Sociale Wetenschappen vorig jaar, gaat de Facultaire Studentenraad Managementwetenschappen (FSR) boeken verkopen voor slechts 1 euro. De opbrengst gaat naar de Ragweek, die dit jaar heeft gekozen voor de goede doelenStichting Metakids en de Beatrice Foundation.

Martrude Janssen, algemeen lid van de FSR en verantwoordelijk voor de boekenverkoop, zegt dat er tussen de vierduizend en de zesduizend boeken liggen opgeslagen in een fietsenstalling op de campus. 'Alle boeken zijn afkomstig uit de bibliotheek van TvA1, die onlangs veel heeft opgeruimd.' Vorig jaar verdwenen er nog boeken uit dezelfde bibliotheek in de afvalcontainer. Janssen zegt dat de faculteit dit jaar zelf anders besloot: 'Het bestuur heeft ons benaderd, vorig jaar bij Sociale Wetenschappen werd de verkoop ook door de FSR georganiseerd. Wij vinden het heel leuk om op te pakken.'

Studenten die nog gaten hebben in hun boekenkast kunnen op 13, 14 en 15 november terecht in TvA1. De Ragweek zelf vindt plaats in maart 2013.