Refter brengt eten op smaak

Dan nu een bericht uit de culinaire hoek. De Refter kan voortaan bezuinigen op peper- en zoutzakjes, het voedsel krijgt namelijk smaak.

Dat gebeurt naar aanleiding van de WE CANTEEN proefweek. Direct na de culinaire week werd al een verruiming van het assortiment aangekondigd. Nu is er geƫvalueerd met de initiatiefnemers en medewerkers, waaruit schijnbaar bleek dat er eigenlijk een ding ontbreekt in maaltijden van De Refter: smaak. Refterbaas Anton van Looijengoed legt uit: 'Er komen nieuwe maaltijden, waarbij we wat meer naar de internationale keuken kijken. In de nieuwe menucyclus gaan we de smaak van de maaltijden aanpassen. Zo gaan we er met kruiden voor zorgen dat een Oosterse maaltijd ook wat meer Oosters smaakt.'

Over een paar weken kunnen we de smaakpapillen laten genieten van een hernieuwde Refterhap, dan start de nieuwe menucyclus. Culinair recensenten, u bent van harte uitgenodigd.