[UPDATE] FILMPJE! Wat doet Synergy op het bestuursweekend?

Het is deze week plots hip op de interwebs: de Harlem Shake. Een dans die eigenlijk neerkomt op 'gewoon chaos maken'. Eerst doet een persoon gewoon heel gek, daarna doen meerdere mensen mee. Filmpjes met maffe mensen schieten als paddestoelen uit de grond. Zo zie je hier de rode Power Ranger gek doen en hier de spelers van voetbalclub SC Cambuur die de grond en betonnen muur schuren. Blijkbaar kunnen ze hun energie op het veld niet kwijt. Oh, en het kan ook in de wasserette.

Iedereen gaat los op het hitje Harlem Shake van Baauer. Die komt overigens binnenkort naar Nijmegen en ANS geeft kaarten weg, kijk even naar de crypto.

Ook aan de TU Delft hebben ze het fenomeen ontdekt. Zie hieronder een creatieve uitbarsting en let vooral even op de jongeman die verkleed gaat als autoband.

Update 18 februari: Ook de Nijmeegse studenten hebben Harlem Shake inmiddels omarmd. Zie hier hoe de Bedrijfskundigen van Synergy hun achterban op de hoogte houden van de bezigheden tijdens hun bestuursweekend. Iemand nog meer Nijmeegse varianten gespot?