[Update] Zuipen voor het goede doel

Studentenvereniging Ovum Novum gaat geld aan het goede doel doneren. Vanavond zal 50 procent van de drankomzet ten goede komen aan de slachtoffers van de tyfoon Haiyan op de Filipijnen. Ovum had het Open Feest al gepland staan, maar vanwege de natuurramp is besloten om het feest in te zetten om geld in te zamelen.

Praeses Valerie Richelle licht toe: 'Toen we hoorden van de ramp en dat de Samenwerkende Hulporganisaties aankomende maandag een inzamelactie zouden houden, wilden we ook met onze vereniging een bijdrage leveren. Op onze Open Feesten komen altijd een hoop studenten af. Daarom hebben we besloten het feest van vanavond in te zetten om geld op te halen.'

Om 21 uur vanavond begint het feest in de sociëteit van Ovum Novum. Het feest is openbaar, dus iedereen kan gaan zuipen voor het goede doel.

Update 14 november: 'Gisteren is er een omzet van bijna zesduizend euro gedraaid', laat preases Valerie Richelle weten. 'We hebben het bedrag afgerond en maken drieduizend euro over naar Giro 555'. Het feest van afgelopen avond was een van de best bezochte Open Feesten voor Ovum Novum, er waren meer dan 500 bezoekers aanwezig.

Draag dus ook je steentje bij en kom naar het Open Feest, vanaf 21.00 uur op onze sociëteit! #inzamelingsactie #Filipijnen

— Ovum Novum (@ovumnovum) November 13, 2013