Nostalgiedag

Vandaag staat geheel in het teken van ‘die goeie ouwe tijd’. Beleef je jeugd opnieuw en haal herinneringen op uit vervlogen jaren. Cultuur op de Campus vermaakt je in en rond het CultuurCafé met puur jeugdsentiment.

Spelletjesmiddag

Om twaalf uur begint de Nostalgiedag met een spelletjesmiddag in en om het CultuurCafé met Nintendo’s, sjoelen, stoepkrijten en allerhande gezelschapsspelen.

Jeugdfilm

‘s Avonds is het tijd voor een film uit de hoogtijdagen van de kindercinematografie: de jaren negentig. Welke? Dat bepaal jij! Breng op www.cultuuropdecampus.nl of op de hyve je stem uit op je favoriete jeugdfilm. Wordt het: Home Alone, Asterix & Cleopatra, Jurassic Park, The Witches, The Lion King of Pippi Langkous in Taka Tuka Land? De winnende rolprent wordt om 19.00u vertoond in CC3.

Karaoke: win de Brultrofee!

Om het feest compleet te maken is het na de film tijd voor een ouderwetse karaoke-avond. Officials van Cultuur op de Campus mengen zich met een decibel-meter in het publiek om het applausvolume te meten. De zanger of zangeres die het hardste applaus in ontvangst mag nemen, wint de Cultuur op de Campusbrultrofee!

12.00-15.00u spelletjes in CultuurCafé, 19.00u film in CC3, 21.00u karaoke in CultuurCafé