Party for Peace met Mummy's a Tree

Locatie: Odessa, Sint Anthoniushof 15 Entree: Gratis

Zoals elke week zondag vanaf 14:00 weer een benefiet in Odessa aan de Sint Anthoniushof 15 in Nijmegen. Deze keer zal de Nijmeegse band Mummy's A Tree hun mix van singer-songwriter muziek, alternatieve rock en een gezonde dosis humor ten toon spreiden. De entree voor deze middag is gratis, alle vrijwillige bijdragen gaan Dream4Kids. Deze stichting stelt zich te doel de mooiste dromen te realiseren van kinderen die een traumatische ervaring hebben meegemaakt.

Dream4Kids Dream4Kids realiseert sinds 2007 dromen van kinderen die een aangrijpende of traumatische ervaring achter de rug hebben. Dit zijn bijvoorbeeld kinderen die het slachtoffer zijn van mishandeling en/of misbruik, of kinderen die één of beide ouders verloren hebben.

Mummy's a Tree Mummy's a Tree bestaat al sinds 1996 en heeft net haar vierde cd "Cadmium" uitgebracht. Op deze plaat is ook het nummer Captian Zork te vinden, waarvoor de band een melige videoclip voor heeft opgenomen. Zondag zal Mummy's A Tree optreden in de nieuwe samenstelling, met naast oprichter Stefan van den Berg op gitaar en zang, Martijn Roselaar op bas en Fabian Kraal op drums.

Party For Peace organiseert elke zondagmiddag een benefiet in restaurant Odessa en elke maand een feest in sociaal cultureel centrum Villa Lila. Mocht U enthousiast zijn geworden door de activiteiten van Party For Peace en U wilt graag een handje helpen of een tip doorgeven, bv een leuke artiest of een goed doel, laat het dan Party For Peace gerust weten via partyforpeace.nl.