Duurzaam Daten

Locatie: Zuidkantine Huygensgebouw Entree: 3,50 euro voor het diner, 0,50 euro voor een drankje

In het kader van Valentijnsdag organiseert organiseert het Universitair Milieu Platform (UMP) op donderdag 11 februari Duurzaam Daten. Hierbij kunnen studenten in romantische sfeer van een biologisch driegangendiner genieten, nieuwe vriendschappen sluiten en misschien zelfs de ware liefde ontmoeten! Het daten begint om 18:00 in de zuidkantine van het Huygensgebouw (Heyendaalseweg 135). Aanmelden is noodzakelijk en kan via umpnijmegen@gmail.com (tot 10-02 15:00). Het diner kost 3,50, bier/wijn/fris 0,50€.

Ter promotie zal het UMP begin van de week al warmte op de campus verspreiden door op het Erasmusplein en in het Huygensgebouw biologische chocomelk en love spice tea uit te delen (8 en 9 februari, 12:30-13:30).

Het Universitair Milieu Platform is een werkgroep van Studentenvakbond AKKU. Zij zet zich in voor een duurzamere universiteit en brengt duurzaamheid onder de aandacht van studenten. Dit doet ze onder andere door leuke en originele activiteiten te en door invloed uit te oefenen in verschillende universitaire organisaties. Het UMP hoopt zoveel mogelijk studenten bij haar valentijnsacties te kunnen begroeten en te inspireren tot een meer duurzame houding.