In Beeld: Sex

ANS-Online brengt visuele versnaperingen met een actuele invalshoek. Deze keer: de opening van de Nijmeegse expositie Sex.

Afgelopen jaar organiseerde Plaats Delict, een gezelschap van curatoren, meerdere controversiƫle exposities in de Nijmeegse Paraplufabriek. De thema's Geweld, Manipulatie, Contrast, Macht en Kleur kwamen eerder aan de beurt, de zesde en laatste expositie heet Sex. Vrijdag 2 december werd deze tentoonstelling geopend, tussen paaldanseressen, strippers, porno en kunst van onder andere Sander Reijgers (van wie eerder deze week een interview online verscheen). ANS was aanwezig om deze climax vast te leggen. Mocht je het gemist hebben: tot en met zondag 11 december zijn de werken te bewonderen tussen 12:00u en 18:00u.

De serie After van Martine Stig omvat vrij intieme foto's van stelletjes vlak na een vrijpartij.

Met deze knuffelige opblaaspop kan je niet alleen je zaad, maar ook je warmte delen.

Links: Voor de liefhebber werden ter plekke cryptische blowjobs uitgedeeld in een knusse caravan van Inga Cholmogorova, a.k.a. Georgina. Rechts: Voor curator Rolf Slagboom was deze laatste editie vooral flink doorbijten.

De wonderlijke neukmachine heeft geen pop of mens nodig om te ketsen. Af en toe moest hij wel even uit, anders werd het te heet.

Naast performance- en ruimtelijke kunst was er genoeg op canvas te bewonderen...

...waaronder de gebruikelijke tieten en geborduurde piemels.

Deze mannelijke stripper bewijst maar weer dat zulke tatoeages weinig tederheid verzekeren. Tot groot plezier van jolige mannen rechts.

Voor wie het geheel te veel werd: Christine LeDuc hielp je graag verder met kekke speeltjes in de aanbieding.

Maar mocht je in goed gezelschap verkeren, de condooms waren gratis en in overvloed aanwezig.

Tekst en beeld: Joeri Pisart