Bijverdienen met kinky cleaning

De financiële crisis raakt ook studenten, zo bezuinigt de overheid bijvoorbeeld op studiefinanciering. In de toekomst zullen studenten dus nieuwe geldbronnen moeten aanboren. Een groepje Tsjechische studenten heeft alvast het goede voorbeeld gegeven. In deze periode van economische neergang heeft de groep besloten om een schoonmaakbedrijf op te richten, dat studenten naakt, topless of in hun ondergoed bij mensen thuis laat schoonmaken.

De studenten kunnen voor 173 euro per uur geboekt worden. De 21-jarige Katka Kopecka, studente Economie aan de Charles Universiteit in Praag en medeoprichter van het bedrijfje, verwacht dat het initiatief een succes zal worden: 'Niemand houdt van schoonmaken en iedereen vindt het fijn om naar een mooi lichaam te kijken.' De doorsnee klant van Crazy Cleaners is volgens Kopecka een drukke zakenman, die rustig wil ontspannen terwijl hij de schoonmakers beloert.

Het bedrijf zou al voldoende opdrachten hebben veiliggesteld om tussen de vijftien en twintig vrouwelijke én mannelijke studenten een lucratief bijbaantje te bezorgen.