[UPDATE] Februari-ANS in de bakken

Verbeter de wereld. Als er een slogan bij de februari-ANS past, is die het wel. Op de universiteit kun je immers niet vertrouwen als het op milieu aan komt. Veel verder dan symboolpolitiek en PR-beleid gaat het niet bij de RU. Dat moet volgens Diederik Samsom veranderen, want anders gaat deze aardkloot ten onder. Cynisch is hij echter niet, want 'ik moet wel vertrouwen houden in de Nederlandse bevolking'.

De wereld verbeteren begint natuurlijk op kleine schaal. Bijvoorbeeld door te stemmen op 3 maart, want dan zijn de gemeenteraadsverkiezingen. ANS zette alle partijen op een rijtje en beoordeelde ze op studentikoze onderwerpen. De Stemwijzer is dus bij dezen overbodig verklaard. Ook kunnen proefdieren binnenkort sterk in aantal dalen door een baanbrekende methode. Alleen diepgravende kommer en kwel dan deze maand? Nee, want twee grappenmakers van de Comedy Train wisten op uiterst geraffineerde wijze het interview 'luchtig' te maken. Bovendien zijn er nog de bankhangende bèta's die zelfs de allerflauwste vraag aller tijden juist weten te beantwoorden.

Binnen enkele dagen is de ANS ook online te raadplegen, tot die tijd moeten jullie het met de zojuist verspreide versie doen.

UPDATE De ANS is inmiddels hier terug te vinden. Voorlopig echter zonder Lokale Kiespijn en het Kunstenaarsprofiel, omdat we die nog niet (volledig) ontvangen hebben.