Eerste namen Vierdaagsefeesten weinig exclusief

De eerste namen voor de Vierdaagsefeesten zijn bekend! De meeste acts zijn al zo vaak te zien in de omgeving, dat je alvast in je agenda kunt zetten: NIET NAAR HET PODIUM AAN DE WAALKADE. Hierbij toch een lijstje:

  • De verstokte bluesband Cuby and the Blizzards - waar Herman Brood ooit nog behoorlijk belabberd piano in speelde. Is tevens 24 april in Groesbeek te zien, en trad 8 januari al in Doornroosje op, oktober vorig jaar waren ze zelfs al in Arnhem te zien.
  • De guitige Tim Knol, die met zijn gezapige liedjes en onder begeleiding van allstarband met onder andere Anne Soldaat (Daryll Ann) en Matthijs van Duijvenbode (Johan) eerder dit jaar al in Merleyn speelde. Hij is 18 april in Ottersum (vlakbij) te zien en zal na de zomer in Doornroosje spelen.
  • De bijna Spaanse schoonheid Caro Emerald, zij speelde afgelopen maand nog in Doornroosje, en zal met Koninginnedag in Arnhem en op de Diesviering van de RU optreden.
  • Hoewel de Gelderlander zijn naam verkeerd spelde, is de enige artiest voor wie je wel richting de rivier moet lopen met de Vierdaagsefeesten DJ Shantel, 'wereldberoemd' geworden met het nummer Disko Partizani. Uw verzuurde verslaggever oordeelt: Feestje gegarandeerd.