Gelukkig hebben we de foto's nog

Toegegeven: het was geen knap staaltje hackerkwaliteiten, dat wij nodig hadden om de fail in de OV-informatiepaal in het Erasmusgebouw bloot te leggen. Nietsvermoedend ontdekten we een manier om twitter te bereiken op dit supersonische staaltje techniek, waarna wij de moeite namen om te tweeten vanuit het grootste gebouw van Nijmegen. Op verzoek werd dit natuurlijk bewezen met een tweetal foto's.

Wij waren niet op de hoogte van de bijzonderheid van deze situatie totdat Klaas-Jan Gräfe, beleidsadviseur van de Gemeente Nijmegen en ook wel bekend als @Kamiklazi, ons duidelijk maakte dat wij een fout ontdekt hadden: 'Oeps! Ik geloof niet dat het de bedoeling is dat andere websites dan 9292ov.nl en www.breng.nl ook werken :)'. Bovendien liet Gräfe compleet met smilies weten dat de pret vanaf morgen over zal zijn. 'Haha, mooi lek :) Als je het niet erg vindt, geef ik 'm morgen wel effe door aan de makers :P (ook als je het wel erg vindt),' zo tweette hij ons.

Jammer genoeg blijft het naar alle waarschijnlijkheid dus bij die ene tweet vanuit de OV-informatiepaal in het Erasmusgebouw en bij de mooie momenten die de nieuwste Molkenboercartoon op het scherm mocht schitteren. Gelukkig hebben we de foto's nog.