Hoe moet de nieuwe Vox eruit zien?

Tot 27 januari hebben ze zichzelf de tijd gegeven, dan wordt de eerste Vox nieuwe stijl wereldkundig gemaakt. Een maandelijks blad vereist namelijk een andere formule dan een magazine dat tweewekelijks van de drukpersen rolt. Wij kunnen bijkans niet wachten en omdat er niets leuker is dan gezamenlijk voorbeschouwen, willen we deze voorpret graag met jou delen.

De eerste pagina's zullen grotendeels op de schop moeten, omdat, zoals wij iedere maand ervaren, het lastig is nieuws goed te brengen in een maandelijkse editie. Ook is het natuurlijk de vraag wat de opvolger wordt van De Klaagmuur, een beslissing die vooruit werd geschoven door de vorige achterkant te vullen met een foto. En moet er ook aan de voorkant worden gesleuteld vanwege de nieuwe uitgavefrequentie?

Heb jij een briljant idee dat de Vox-redactie zeker niet mag missen? Haalden jouw klachten, tips of opmerkingen over Vox nooit De Klaagmuur, maar zijn ze wel het lezen waard? Brand dan hieronder los en wie weet kijken onze conculega's wel mee.