Besturen 'nakend' op de foto voor goede doel

Een origineel concept is het niet, een kalender met vrijwel naakte studenten op de foto, waarvan de opbrengsten naar het goede doel gaan. Vorig jaar werd dit immers ook gedaan door Groningse geneeskundestudenten. De komende tijd is het echter de beurt aan Nijmeegse studentbesturen. Zij zullen zonder kleren een kalender gaan sieren die in het kader van de Ragweek verkocht zal gaan worden. De opbrengsten van deze kalender gaan vanzelfsprekend eveneens naar het goede doel.

De Gelderlander meldt dat de juridische faculteitsvereniging JFV als eerste op de gevoelige plaat is vastgelegd. Dat bestuur zal de januarimaand voor de kalender coveren. Ook andere besturen zijn inmiddels al gefotografeerd; zowel mannen als vrouwen zullen op de kalender te zien zijn. Bestuurslid Tim Schoofs van de JFV: 'Dat verkoopt natuurlijk goed.' Verkopen zal het waarschijnlijk wel, maar onder valse pretenties. Wie goed kijkt, ziet op de foto immers boxershorts verschijnen onder de afdekking van de edele delen. Zijn de heren Rechtenstudenten beschaamd voor hun plassertjes en durven ze niet daadwerkelijk zonder kleren op de foto?

De kalenders zullen tussen 23 februari en 2 maart verkocht worden op de campus. Welk bestuur hoop jij op de kalender terug te zien? Laat het ons via een reactie weten.