[UPDATE] Joris Luyendijk niet op Stukafest

Stukafest 2011 zal vandaag plaatsvinden en hoewel de kaartverkoop voor het knusse kamerfestival van Cultuur op de Campus zeer succesvol verliep, heeft het evenement een forse tegenslag te verwerken gekregen. Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat Joris Luyendijk, één van de headlines op het festival, vanavond niet zal optreden.

Waarom, wie hem zal vervangen en wat de organisatie van Cultuur op de Campus hiervan vindt hopen we jullie later vandaag door middel van een update te kunnen mededelen.

Update: Het bestuur van Cultuur op de Campus betreurt de onverwachte afzegging van Joris Luyendijk, maar heeft haar best gedaan een waardige vervanger te presenteren. Vanavond zal Paul Dunki Jacobs ('Paul Dunki Jacobs is kunstenaar, maar in zijn vrije tijd verdiept hij zich in de mysteries van 2012.') hem vervangen en op korte termijn zal Cultuur op de Campus een exclusief tweede optreden in de Rode Laars van Joris Luyendijk verzorgen. Dit zal slechts toegankelijk zijn voor de mensen die een kaartje hadden voor Luyendijk op Stukafest.