ANS zomerreces

Het is eenzaam in de Ondergang. Besturen vertrekken een aantal uur eerder dan normaal. Er wordt hoogstens nog wat opgeruimd, een enkel traantje wordt weggepinkt en er hangt een verwachtingsvolle doch weemoedige sfeer. Voor velen is het bestuursjaar nu over, voor ons begint het pas. Toch lassen ook wij een zomerstop in. We hebben de nieuwe redacteuren al vrijaf gegeven en ook wij sluiten na vandaag voor een aanzienlijke tijd de deur van het kantoor waar het licht nooit komt.

Toch willen we jullie niet geheel alleen en hopeloos achter laten. Er zullen de komende tijd nog twee interviews verschijnen. Komende week een gesprek met Awkward I en de week daarna met Affaire-programmeur Robert Meijerink. Verder zijn we tijdens de introductie terug om verslag te doen van alle gebeurtenissen. We zullen onze smaakpapillen weer onderwerpen aan de brouwsels van verenigingen in de rubriek Broodje Bal en daarnaast worden introkindjes weer aan een vragenvuur onderworpen in onze introquiz.

Zoals gebruikelijk zal in de intro ook de nieuwe ANS verschijnen. Ditmaal met een reportage over huisjesmelkers, waarin verschillende studenten hun verhaal doen over excessief hoge huren, bedreigingen en intimidaties. Verder een interview met Nelly 'ma Flodder' Frijda en een openingsartikel over het profiel dat de RU zichzelf aanmeet. Dus, nog 44 nachtjes slapen en dan zijn we er alweer. Probeer er toch een mooie vakantie van te maken.

De Redactie