De intro-ANS: illegale feestjes en hipstermuzikanten

‘Iedereen kan dit. Je hoeft alleen maar een aggregaat, muziek en wat vrienden te regelen.’ ANS sprak voor het introductienummer met organisatoren en bezoekers van illegale feesten. Zonder vergunning en met een fuck that-mentaliteit dansen zij tot vroeg in de ochtend tussen de bomen of in verlaten gebouwen. Het geven van deze free parties wordt steeds lastiger, nu de politie minder tolereert en alles strenger in de gaten houdt. Lees meer over geheime feestje in onze reportage.

Speciaal voor alle introgangers zonder slaapplek nam ANS de proef op de som en testte alternatieve plaatsen om je nodige uurtjes slaap te nemen na een nacht stappen. Je tentje opzetten op de familiecamping zorgt voor de beste nachtrust, evenals een retourtje naar het huis van je ouders. Overnachten op een bankje in het park is in ieder geval geen aanrader. Zie de Graadmeter voor meer tips en waarschuwingen.

Mister and Mississippi veroveren momenteel het Nederlands, muziekminnend publiek. Hun eerste single werd een hit en afgelopen weekend speelden ze voor een volle tent op Lowlands. Bandleden Danny en Sagmar vertellen in een interview dat zij een speciale band hebben met de Keizerstad, waar zij naar eigen zeggen een van de meest magische momenten uit hun carrière beleefden. Benieuwd wat dit was? Je vindt het interview online en in de papieren intro-ANS.

Verder in de intro-ANS: een speciaal introductie-ganzenbord dat een prima opwarmertje voor een van de vele intro-feestjes vormt, een discussie over de psychische gezondheid van dispuutsleden, een interview met technisch directeur van NEC Carlos Aalbers, een openingsartikel over de toekomst van het hoorcollege en een verslag van het werk dat de schoonmaakploeg van Dar verzet om na de wilde stapavonden alle rotzooi weer van straat te vegen.