Iedereen blij in één week

Radboud Happiness

De Radboud Universiteit heeft er weer eens een speciale week bij: Radboud Happiness. Ben jij doodongelukkig, dan mag je deze week niet missen.

Radboud Happiness is een initiatief van Cultuur op de Campus en de Studentenkerk. Volgens de Radboud Universiteit sluit deze week goed aan bij het motto van de RU: 'Change Perspective'. Straattheater, kunst, lezingen, workshops, date-adviezen en noem het maar op: alles wordt uit de kast getrokken om de studenten het geluk te laten hervinden. 'Bijna iedere vereniging op de campus werkt mee en we hebben gevraagd om de acties zo gek mogelijk te maken', aldus Judith Campman, algemeen bestuurslid van Cultuur op de Campus.

Het evenement zal plaatsvinden in de week van 1 tot 5 juni 2015. De aftrap vindt plaats in de Refter met een massaontbijt, samen met rector magnificus Theo Engelen. Wil je graag een boterhammetje met Engelen eten, noteer 1 juni dan vast in je agenda. In de loop van de week zijn er Meals of Happiness, Shakes of Happiness én is er een Market of Happiness. Zo veel geluk in één week ga je nergens anders vinden, dus wees erbij.

Vanaf volgende week is er meer informatie over de week te vinden op de website.