Column voor een bepaald studentenweblog in Nijmegen

Hoi Loekie,

Sorry, ik had niet echt veel tijd deze week om de column voor je te schrijven en heb maar gewoon geschreven wat er in me opkwam. Hopelijk vind je hem leuk en anders, ja, whatever, ahahaha, zoveel mensen lezen hem toch niet.

xxx-jes

O my gawd! Dit is echt de allerergste kater ooit. Serieus. Het begon toen mijn liefste huisgenootjes (love you bff’s) me vroegen om Holland’s Next Top Model te kijken. En trouwens, wat een bitch is die Daphne ook, hé! Maar ja, toen hadden we aan het einde dus al twee flessen rosé op met zijn drieën. En toen gingen we daarna ook nog eens truth-or-daren! Oh my gawd! En ik moest dus twee shotjes Blue Curaçao drinken! Achter elkaar! Nou je begrijpt wel waar dat naartoe ging. Naar de Drie Gezusters.

En vanaf toen weet ik eigenlijk weinig meer. Ik hoorde van die jongen (hij is trouwens een Marokkaan en superlelijk!) naast wie ik vanochtend wakker werd dat het er nogal ruig aan toe ging. Hij zei dat ik op een gegeven moment mijn kleren aan het uitdoen was omdat het zo warm was in de kroeg. Daarna werd het nog heter, want blijkbaar had ik daarna nog met een andere gast lopen daggeren op de draaibar. Maargoewwd, ik werd dus naast iemand anders wakker. En ik heb behoorlijk wat tips voor de rubriek Wat heb ik deze week geleerd over seks? Als je begrijpt wat ik bedoel ;-).

Maar, whatever, ik ga echt nooit meer zoveel drinken als gisteren. Ik schaam me nu zoooooo erg. Ik hoop dat mijn vriendje nu niet boos is. Ik hou echt wel van hem. Maar ik hou ook van drank. Hihi.