Voor nop naar Oddstream?

De tweede editie van het Oddstream Multimedia Festival vindt plaats op 26, 27 en 28 oktober in het Valkhofpark in Nijmegen. Oddstream is een veelzijdig festival en biedt de bezoeker kunst, muziek, lezingen en multimediale performances. De hoofdexpositie van het festival bestaande uit interactieve kunstinstallaties van kunstenaars uit heel Europa is te zien in het Valkhofpark.

Tegenover het Valkhofpark ligt De Lindenberg waar multimediale voorstellingen worden gehouden. In de Lindenberg vindt ook Club Oddstream plaats. Club Oddstream is het nachtprogramma met internationale DJ’s en VJ’s. Naast multimediale exposities en Club Oddstream wordt in samenwerking met het Soeterbeeck programma van de Radboud Universiteit een serie lezingen over kunst en wetenschap georganiseerd. ANS-Online mag twee keer een passe-partout weggeven onder de inzenders van het juiste antwoord op onderstaande vraag.

Welke DJ, die remixen maakte voor Radiohead, staat op Club Oddstream?

Stuur het goede antwoord voor 24 oktober op naar redactie@ans-online.nl of stuur een DM via onze Twitter. Winnaars worden persoonlijk benaderd.