We hebben een winnaar!

De inzendingen voor onze Feuten prijsvraag stroomden binnen. Op de vraag 'Welke achternaam delen hoofdrolspelers Olivier en Marie-Claire met een beroemde Nederlandse zeeheld?' kwamen ruim tachtig reacties met het juiste antwoord binnen. Olivier en Marie-Claire hebben -natuurlijk- als achternaam 'de Ruyter'. Ter ere van de première van de film Feuten het Feestje mocht ANS een prijzenpakket weggeven. In de film begint een nieuw studiejaar voor studentencorps H.S.C. Mercurius met een gigantisch inschrijffeest. Er zijn niet enkel een aantal oude bekenden te zien, zoals advocaat Bram Wagtmans, maar ook nieuwe gezichten komen voorbij.

Het prijzenpakket hebben wij verloot onder de goede inzendingen. De winnaar krijgt een dvd-box met het eerste en tweede seizoen van de serie, America Today Sweatpants met het Feuten-logo en een das. De gelukkige is Mike Hoogland geworden!

ANS had daarnaast een interview met Manuel Broekman, die al sinds het eerste seizoen de rol van Bram Wagtmans vervult. Benieuwd? Lees het hier!