Win kaarten voor Go Short: Inspiration Talks met o.a. Rob Wijnberg

Hoewel het festival nog jong is, kent iedereen Go Short inmiddels als het festival waar ieder jaar de beste korte films uit binnen- en buitenland worden getoond. LUX opent haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in het filmconcept waarop regisseurs en filmmakers hun creatieve uitspattingen kunnen botvieren. Vorige week vond de preview al plaats op de campus en deze week trapt het grote festival af.

Een uniek onderdeel deze jaargang is de Inspiration Talks-avond. Komende woensdag om 20:30 uur laat het festival zichzelf en bezoekers inspireren om nieuwe wegen in te slaan. Dit gebeurt met onder anderen conceptueel kunstenaar Floris Kaayk, blogster Mette te Velde en Rob Wijnberg oud-hoofdredacteur van NRC next en filosoof. ANS geeft twee kaarten weg voor deze avond in LUX, die je kunt bemachtigen door onderstaande vraag goed te beantwoorden. Hoeveel jaar bestaat het Go Short-festival inmiddels?

Stuur het goede antwoord op deze vraag voor woensdag 12:00 uur op naar redactie@ans-online.nl - Vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden - en wie weet kun jij je woensdagavond laten inspireren!