3FM Serious Talent Night | Little Things That Kill & Handsome Poets

Locatie: CultuurCafé, Mercatorpad 1 Prijs: Gratis!
Cultuur op de Campus presenteert een 3FM Serious Talent avond! 3FM Serious Talent is voor Nederlandse bands en artiesten dé springplank naar roem, sex, drugs en rock ’n’ roll. Yeah! Twee bands laten vanavond zien en horen waarom 3FM vindt dat zij serieus talent hebben.

Little Things That Kill De mannen van Little Things that Kill bestormden in 2003 de Nederlandse festival scene onder de naam Eleven, maar de band besloot een andere weg in te slaan en maakte onder de nieuwe naam het ruige, catchy debuutalbum Smokescreens, vol invloeden van The Killers, Editors en Interpol. Dat viel op bij 3FM. Sinds eind 2009 is LTTK Serious Talent en in maart 2010 is het nieuwe album uit gekomen. Verwacht een live show vol passie en energie!

Handsome Poets Ambitieus en onbesuisd zijn deze jonge honden. Als de videoclip van Blinded afgelopen juni gelanceerd wordt bij MetMichiel, is de band meteen Serious Talent. De Handsome Poets maken indiepop: creatieve, energieke, toegankelijke muziek. Maar het oog wil ook wat: de shows klinken niet alleen heel goed, maar zien er ook verdomd goed uit. Ze noemen zichzelf niet voor niets handsome… www.handsomepoets.nl, www.littlethingsthatkill.me