Kunstenaarsprofiel: Nadine Reef

Gaan studeren is een moment waarin het ontdekken van je identiteit een belangrijke rol speelt, zeker tijdens de intro is het aftasten en zoeken naar waar wie je bent en waar je bij hoort spannend. De foto die Nadine Reef maakte voor de het introductienummer laat stereotype studenten zien, met een knipoog naar de kijker in de handelingen die de studenten uitvoeren. Deze lijken niet te kloppen bij de student in kwestie. Zijn ze misschien gepaster bij een van de andere studenten?


De middenpagina van de intro-ANS

Nadine Reef (1982) is fotografe/ontwerpster. Nadat zij in 2009 cum laude afstudeerde aan de Hogeschool voor de kunsten te Arnhem en genomineerd werd voor de grafische studentenprijs 2010 is zij vrijwel direct voor zichzelf begonnen. Zolang zij zich herinnert, heeft ze een sterke fascinatie gehad voor beeld en dingen creëren, hierdoor ontwikkelde haar ogen en handen zich naar eigen zeggen al op jonge leeftijd.


Manuela Kok

Naast de portretten en reportages die ze in opdracht maakt voor verschillende bladen doet ze ontwerpwerk voor allerlei bedrijven en organisaties. In haar vrije fotografische werk staat de vrouw en diens belevingswereld centraal. Realisme en verwondering zijn belangrijke elementen in het werk dat Reef maakt en geven het resultaat vaak een lading en een gelaagdheid die bijna tastbaar is.


Lightning Love

Wil je meer zien van haar vrije werk, portretten en grafisch ontwerp, of heb je een vraag? Bezoek www.nadinereef.nl of mail naar mail@nadinereef.nl.


Escalator Land