In Beeld: Lekker belangrijk...

ANS-Online brengt in samenwerking met de Cycloop visuele versnaperingen met een actuele invalshoek. Deze keer: AKKU-aksies.

Met de Tweede Kamerverkiezingen in aantocht is het voor de studentenbonden van groot belang hun stem te verheffen ter bescherming van het huidige stelsel van studiefinanciering. Op nationaal niveau protesteert de Landelijke Studentenvakbond (LSVb) aanstaande donderdag door middel van een ludieke fietsenactie tegen de aangekondigde bezuinigingen op hoger onderwijs. AKKU verrichte maandag de aftrap met een bijeenkomst op het Erasmusplein waarbij onder anderen Jasper van Dijk (vijfde foto), onderwijswoordvoerder van de SP in de Tweede Kamer, en Gerard Oosterwijk (zesde foto), voorzitter van de LSVb, de menigte toespraken.

Speciaal voor de aksies waren de leden van Karpe Noktem vroeg opgestaan.

'Onderwijs ten dode'. Staat genoteerd.

'I have a dream, that one day...'

Hé lul, hé lullo. Nog geneukt?

Gelukkig was er de dikke arm der wet die de onverlaten op hun onzedelijke gedrag wees.

Foto's: Inge Vugs Tekst: Henk Strikkers

De Cycloop is een actieve studentenfotografievereniging waar je terecht kunt voor allerlei cursussen, workshops en andere activiteiten. Wil jij je fotografievaardigheden verbeteren? Actief zijn met fotografie, maar geen zin om er alleen op uit te gaan? Neem dan een kijkje op de website van de Cycloop.