In Beeld: Kies de mooiste

ANS-Online brengt in samenwerking met de Cycloop visuele versnaperingen met een actuele invalshoek. Deze keer: De mooiste zwartwitfoto van Nijmegen.

Is er een grotere eer dan door het publiek te worden uitgeroepen tot de allerbeste? In beginsel hoort het antwoord op deze vraag 'nee' te luiden. Daarom mogen jullie beslissen welke foto de publieksprijs van de fotowedstrijd 'black & white' van fotografievereniging De Cycloop mee naar huis zal nemen. De opdracht aan alle fotografen was simpel: maak de mooiste zwartwitfoto, wat er daadwerkelijk op het kiekje te zien zou zijn was geheel beschikbaar voor vrije invulling. De resultaten daarvan zijn hier onder te zien, stemmen kan in de poll in de rechterbalk. De stembussen zijn bij dezen geopend.

Foto 1

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 8

Foto 9

Foto 10

Foto's: De Cycloop Tekst: Henk Strikkers

De Cycloop is een actieve studentenfotografievereniging waar je terecht kunt voor allerlei cursussen, workshops en andere activiteiten. Wil jij je fotografievaardigheden verbeteren? Actief zijn met fotografie, maar geen zin om er alleen op uit te gaan? Neem dan een kijkje op de website van de Cycloop.