In Beeld: Oranje

ANS-Online brengt in samenwerking met de Cycloop visuele versnaperingen met een actuele invalshoek. Deze keer: Nederland-Kameroen.

Eigenlijk deed het er al niet meer toe. Afgelopen zaterdag plaatste het Nederlands elftal zich door het verlies van Kameroen al voor de tweede ronde en laten we realistisch zijn: of Oranje nu in de volgende ronde Paraguay of Slowakije treft, zal iedereen worst wezen. Toch grepen velen de kans om met het Wereldkampioenschap als excuus nog eens groots feest te vieren in de Molenstraat. Ondanks het matige spel dat de elf spelers vertoonden, werden de Ontembare Leeuwen verslagen door de brulshirts. Na het laatste fluitsignaal was iedereen de twijfelachtige sportieve prestaties al direct vergeten en kon het feest echt losbarsten.

Al vroeg stroomde het gehele plein vol en was het vechten om een plaatsje waar vandaan het grote scherm nog zichtbaar was.

Het vertrouwen in een goede afloop was groot, want laten we eerlijk zijn: nobody fucks with Oranje.

'Heuh, wij willen Wolter Kroes horen.'

Aan de bar was het niet druk, aangezien het overgrote deel van het publiek voor de selfservice had gekozen.

'Jaaaa, Wolter Kroes!'

Foto's: Stephan Löcke en Inge Vugs Tekst: Henk Strikkers

De Cycloop is een actieve studentenfotografievereniging waar je terecht kunt voor allerlei cursussen, workshops en andere activiteiten. Wil jij je fotografievaardigheden verbeteren? Actief zijn met fotografie, maar geen zin om er alleen op uit te gaan? Neem dan een kijkje op de website van de Cycloop.