In Beeld: De introductie

ANS-Online brengt in samenwerking met de Cycloop visuele versnaperingen met een actuele invalshoek. Deze keer: 10 dagen feest.

Hèhè, eindelijk bijslapen. Ieder jaar beginnen weer duizenden ex-scholieren vol goede moed aan de langste universiteitsintroductie in Nederland. Na een tiendaagse van brakheid, moeheid en gezelligheid in de Keizerstad komen ze er geheid achter dat deze er behoorlijk heeft ingehakt. Dat zal dit jaar niet anders zijn want het universiteitsterrein ziet er, met uitzondering van die paar verdwaalde HANners en studerende herkansers, desolaat uit. Het ideale moment dus om terug te blikken op tien geweldige dagen met een fotoreeks van De Cycloop. Voor een uitgebreider aanbod kun je op hun flickr terecht en naar het schijnt is ook de schrijver dezes daar met foto terug te vinden .

De Cyclopen hebben altijd goed door welke openingszin zij kunnen gebruiken.

De introductie was trouwens dit jaar meer dan alleen zuipen. Dus even een vechtsportfoto. Zomaar. Omdat het kan.

Op de sportdag was echter veel meer te doen. Zoals de megagigaterraskippyballenrace.

Bij sommige kraampjes op de introductiemarkt hoopten de eerstejaars stiekem op een split.

Ook de verscheidene iconen van het verenigingsleven werden aldaar op de gevoelige plaat vastgelegd.

Uiteindelijk werd de introductie echter toch een stuk serieuzer.

Foto's: Verscheidene leden van De Cyloop Tekst: Henk Strikkers

De Cycloop is een actieve studentenfotografievereniging waar je terecht kunt voor allerlei cursussen, workshops en andere activiteiten. Wil jij je fotografievaardigheden verbeteren? Actief zijn met fotografie, maar geen zin om er alleen op uit te gaan? Neem dan een kijkje op de website van de Cycloop.