Lekker en intelligent

Heb je geen plekje kunnen bemachtigen op de lijst van de 'Meest inspirerende studenten van Nijmegen'? Niet getreurd! Vanaf nu kun je je opgeven voor de tiende Student van het Jaar-verkiezing. Bij deze verkiezing gaat het niet om de mate waarop je je hebt ingezet voor de studentengemeenschap. Nee, beauty en brains, dat is waar het hier om draait.

Tijdens de verkiezing zullen de deelnemers worden getest op hun intelligentie, persoonlijkheid en prestaties door middel van competentietests, een debat, fotoshoot en een opdracht in het buitenland. Dat is natuurlijk niet het enige. Om überhaupt te kunnen meedingen naar de titel van student van het jaar moet je allereerst een profiel invullen waarin je niet alleen duidelijk maakt welke kleur ogen en haar je hebt, maar waarin je ook vertelt wat je favoriete boek, film en muziek is. Daarnaast vindt de organisatie het zeer belangrijk om te weten welk alcoholische drankje je voorkeur geniet. Ongetwijfeld zijn dat zeer relevante zaken om zo'n titel te kunnen winnen.

Studenten die dit wat teveel van het goede vinden kunnen natuurlijk ook gewoon lekker meedoen aan de net uitgeschreven Miss Gelderland-verkiezing. Daarvoor mag je weliswaar niet getrouwd zijn of kinderen hebben, maar hoef je in ieder geval niet de schijn van intelligentie op te houden.