Win een column!

Op woensdag 23 februari zal de inmiddels jaarlijks terugkerende Ragweek weer van start gaan. Ook tijdens deze vierde editie zullen gedurende een week op zowel de campus als in de stad een reeks activiteiten worden georganiseerd door een groot aantal studie-, studenten- en sportverenigingen. 'Van serieus tot ludiek en van ontspannend tot actief,' zoals het in de folder zo mooi wordt verwoord. Het bestuur van de Ragweek koos dit jaar voor de goede doelen oneMen en Energy4All en het lumineuze thema 'Durf jij te dromen?'.

ANS kan natuurlijk niet achterblijven. Helaas was de redactie niet over te halen om uit de kleren te gaan voor het goede doel en ook een lunch met onze drukbezette hoofdredacteuren zat er niet in, maar ook wij dragen ons steentje bij. Wij bieden alle (toekomstige) columnisten en andersoortige auteurs van Nijmegen die durven te dromen de kans hun literair talent op ANS-Online tentoon te spreiden. Vanaf heden kan onder dit bericht in de reacties namelijk geboden worden op een tweemalige column op onze drukbezochte site. Deze columns zullen in de week na de Ragweek met naamsvermelding op de site worden geplaatst.

Grijpt dus allen deze kans. Zorg wel dat we je via e-mail danwel Twitter kunnen contacteren en wie weet krijg jij op 3 maart te horen dat je ANS-columnist voor een week bent!