De communicatieafdeling weet je te vinden

Driewerf hoera voor de communicatieafdeling van de Radboud Universiteit. Bijna geruisloos wisten zij Voxlog te vervangen door een nieuwsplatform dat prima is ingekapseld in de site van de Radboud Universiteit. Geweldig toch, al die kritiekloze berichtgeving?

De enige kritiek die nog te vinden is, zijn de reacties waarin soms behoorlijk door het churnalism wordt heen geprikt. Dat mag natuurlijk van de Radboud Universiteit, maar niet als je geen echte naam gebruikt. Zo ondervond ook een student die reageerde zonder vermelding van zijn volledige naam. Deze kreeg niet lang daarna een schaamteloze e-mail in zijn persoonlijke Postvak IN waarin werd gevraagd om een volledige naam:

Beste [naam student],

Dank voor je reactie. Het beleid is echter dat we anonieme berichten, of in uw geval alleen met initalen, niet laten staan. Ik zou uw reactie graag terug plaatsen met vermedling van uw naam.

Met vriendelijke groet, [naam medewerker Communicatieafdeling] Radboud Universiteit Nijmegen

Al die anonieme mensen op het internet ook met al hun vervelende reacties die je moeilijk kunt controleren. Beter kun je ze een voor- en achternaam laten invullen. Alle namen die wel compleet zijn, zijn namelijk per definitie waar. Frauderen is onmogelijk als je een volledige naam moet opgeven. Inderdaad, Communicatieafdeling, pak ze aan!