[UPDATE] Vaarwel KISS

In week 51 is het zover. Het nieuwe studentinformatiesysteem OSIRIS zal ISIS/KISS gaan vervangen. Met dit systeem is het makkelijker om een volledig overzicht van je studievoortgang te krijgen en vakken te vinden met het zoeksysteem. Daarnaast kun je je direct inschrijven voor een volledige minor, wat met KISS onmogelijk is. OSIRIS is vanaf week 51 bereikbaar via de studentenportal.

Op 9 december begint de invoering van het nieuwe systeem en anderhalve week later is het mogelijk om het te gebruiken. De overgangsfase brengt echter wel een probleem met zich mee. Studenten kunnen zich niet inschrijven voor vakken en tentamens tijdens de invoering van OSIRIS. Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer dit weer mogelijk is, maar ga er van uit dat je je tussen 9 en 20 december niet in kunt schrijven. Ook na de invoering zou het kunnen dat het systeem niet naar behoren functioneert, maar het streven van de RU is om in januari 2012 alles op orde te hebben.

Update: Vanaf 10.00u vandaag is OSIRIS in de lucht. Je kan het nieuwe inschrijfsysteem hier bereiken en via de studentenportal.