RU 'met stille trom' op PowNews

Gisteren ontstond een ware hype rondom het omstreden promotiefilmpje van de Radboud Universiteit, waarin fetisjmodel Ancilla Tilia de hoofdrol speelt. Wij berichtten maandagavond al over de kwestie en een dag later pikten de landelijke media het relletje op. Waarschijnlijk tot ontevredenheid van het College van Bestuur, dat maandag bij monde van voorzitter Roelof de Wijkerslooth de hoop uitsprak om de filmpjes 'met stille trom' van het internet te willen laten verdwijnen.

Die hoop vervloog al snel, want in de morgen stond er al een nieuwsbericht op GeenStijl. Even later werden wij gebeld door de redactie van PowNews voor meer informatie, en net na het middaguur stond er een cameraman en interviewer in ons kantoor. Helaas waren onze uitspraken over de kwestie niet gepeperd genoeg om op televisie uit te zenden, maar de reportage van de recalcitrante televisiezender mag voor de gemiddelde Nijmeegse student ook zonder ANS-kantoor als vermakelijk worden betiteld.

Dus voor de Nijmegenaar die gisteravond iets beters te doen had dan PowNews kijken, hebben wij het fragment even opgezocht.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.