Campus buiten beeld

Moe worden we ervan. Van Campus in Beeld – u weet wel, studenten die denken dat er personen bestaan die matige filmpjes van 18 minuten willen bekijken op het internet – dat voortdurend op quasihumoristische wijze ons tevergeefs probeert belachelijk te maken op verschillende sociale media. Opperhomevideomaker Pim Dinghs (twitter en Facebook) en zijn minder nichterige doch grovere vriendje Matthijs Brink (twitter en Facebook) zijn al een tijdje bezig om zonder enige aanleiding slechte grappen te maken over ons. Iets waar we natuurlijk tegen kunnen aangezien we ons er zelf ook regelmatig schuldig aan maken, zij het dat we dit meestal beter en met aanleiding doen.

De enige reden die wij kunnen we verzinnen voor deze 'turfwar' is een schreeuw om aandacht. Op zich ook geen probleem, alleen willen wij daarvoor niet gebruikt worden. Groot worden doe je mooi maar zelf, al betwijfelen wij of het met dit soort flauwe kutgrapjes gaat werken. Laat staan door anderen abusievelijke opvattingen te verwijten zonder er zelf één te hebben.

Vervelender vinden wij het echter dat de plaagstootjes ineens van het internet lijken te verdwijnen. Zo kunnen wij deze tweet van Pimmetje niet meer terugvinden. Toch plots spijt gekregen van de lullige opmerkinkjes? Of opeens toch niet meer zo'n stoer mannetje?

Laat ons duidelijk zijn. Dit zijn de laatste woorden die we hier aan vuil willen maken. Mochten jullie door willen gaan, dan is dat aan jullie. Veel succes in ieder geval.