Jubileummaand op ANS-Online

Het kan je bijna niet zijn ontgaan: in maart bestaat ANS 25 jaar. Dit willen we vieren met jullie, de enige reden waarom ANS bestaat: de lezer uit de Nijmeegse studentenwereld. Daarom organiseren we verschillende activiteiten in een door onszelf gebombardeerde jubileumweek. Op dinsdag 15 maart trappen we af met een Filmavond in CC2, het Jubileumfeest zal op vrijdagavond 18 maart plaatsvinden in NDRGRND en op donderdagavond 24 maart zullen Bert Brussen, Rob Wijnberg, Alexander Pleijter en Liesbeth Hermans op ons symposium 'Alles mag, als het maar nieuws is' in discussie gaan over het thema journalistiek en ethiek. Mis het niet!

Ook ANS-Online zal aandacht besteden aan het jubileum. Niet alleen zal er een filmpje verschijnen over hoe een ANS maandelijks wordt gemaakt; ook zullen de verschillende jubileumactiviteiten op bewegend beeld worden vastgelegd. Daarnaast zal er dagelijks een Uit de Oude Doos verschijnen, waarin verschillende legendarische artikelen de revue zullen passeren.

Alsof dit alles nog niet genoeg is: wanneer je door het Sportcentrum loopt, zul je wellicht de tentoonstelling over 25 jaar ANS zien hangen. Mooie en lelijke voorkanten, illustraties en belangrijke ANS'en in onze 25-jarige historie zijn hier te bewonderen. Wij adviseren je om een kijkje te nemen en hopen je te zien op één of meerdere van onze activiteiten.