De Raddraaier

Gisteravond stonden we in de Molenstraat met ons rad. Groepje 28 van de studie Bestuurskunde, ook wel bekend als hashtag milf kwam langs en vertelde hun verhalen.

Tekst: Pleunie de Wild Foto: Felix Wagner

Het bed Wie heeft er al iemand in bed gekregen deze week? ‘Wij neuken niet in bedden’, wordt er luidkeels gegild. Er wordt alleen geketst in auto’s of in steegjes. Mama Marloes is wat dat betreft het grootste voorbeeld voor het enthousiast schreeuwende introgroepje. ‘Hashtag auto’, roepen de meisjes. ‘Ja en hashtag incest!’ Mentor Marloes heeft gisteren namelijk alle hoeken van de auto laten zien aan papa Rob en daarmee incest gepleegd. De kindjes van de beruchte papa’s en mama’s doen absoluut niet onder voor het gedrag van hun ouders. Wat blijkt? Alle jongens en meisjes uit het groepje stonden gisteren met elkaar te vozen in de kleine straatjes rondom de Molenstraat.

Het boze poppetje Is er ruzie geweest binnen jullie groepje of met iemand anders? ‘Nee! Wij zijn allemaal heel lief en doen niet aan ruzie maken.' Over deze vraag is hashtag milf unaniem.

De feestmuts Hoe maken jullie een feestje? Mama Mirthe legt onder het genot van een Bacardi Razz uit dat er geen twijfel over mogelijk is dat hashtag milf het allerleukste introgroepje is. ‘Iedereen is altijd aanwezig en in een goede feeststemming. Iedereen uit ons groepje houdt van drinken, dansen, liedjes zingen en feesten. Dankzij onze rode shirts versierd met hashtags en onze luidruchtige lokroep komt niemand om ons heen. Feestjes maken doen we overal: bij Ovum Novum, Phocas en natuurlijk hier in de Molenstraat, maar het allerleukste feestje was toch zeker wel bij Carolus Magnus.’

De onderbroek Tijdens deze intro hebben wij al aardig wat kledinglijnen voorbij zien komen hier in de stad. Zijn jullie al uit de kleren gegaan voor een spelletje? 'Nou, ik ben wel uit te kleren gegaan hier in de stad, maar dat was niet voor een kledinglijn. Dat was in het steegje van de Molenpoort, maar dan voor een heel ander spelletje', verklaart Lisanne. Het moge duidelijk zijn dat groepje 28 van Bestuurskunde niet vies is van een beetje vozen op zijn tijd.

Op verzoek van de geïnterviewden zijn de namen in dit artikel gefingeerd.