Wulpse studenten doen het op veilig vrijen-feest

Een stel deelnemers van een veilig vrij-feest in de Britse Exeter University werd onlangs wel heel enthousiast. Op beveiligingsbeelden was te zien hoe de twee amoureuze studenten staand tegen een pooltafel de liefde bedreven. Zodra ze doorhadden dat ze gefilmd werden pleegden ze spontaan coitus interruptus en gingen ieder hun weg, alsof er niets gebeurd was.

Pikant detail is dat het beelden betreft van een beveiligingscamera die zijn gefilmd met een smartphone en daarna gedeeld via WhatsApp. Zowel de universiteit als de politie zijn not amused - het lekken van beveiligingsbeelden en seksen in het openbaar zijn beiden strafbaar.

Op het jaarlijkse Safer Sex Ball van Exeter University mogen de deelnemers alleen ondergoed dragen. De vraag waar iedereen op zit te wachten is uiteraard of de heer en dame dan tenminste veilig aan het vrijen waren. Helaas is dat niet bekend gemaakt. Het beruchte filmpje kon ANS jammer genoeg niet vinden, wel kunnen wij de liefhebber van jong Engels schoon trakteren op een wat kuisere impressie van het feest.