Het is Valentijnsdag. Wat nu?

Hoewel de Gespot-pagina's inmiddels in dezelfde staat verkeren als verwelkte rozen, is het vandaag het ideale moment om anoniem je liefde te verklaren aan je hartendiefje. Het is namelijk Valentijnsdag en daarom heeft ANS het web afgespeurd, op zoek naar handige tips en leuke weetjes. Ook mensen die niet zijn geraakt door de pijlen van een dikke, vliegende kleuter kunnen zich troosten met een aantal hilarische Valentijnsacties.

Liefdescollege Valentijnsdag is tegenwoordig voornamelijk commerciële troep, maar er blijkt een lange geschiedenis achter te zitten. History Channel geeft je leuke wist-je-datjes om de ongemakkelijke stiltes bij je Valentijnsdate op te vullen.

Waarschuwing De dag van de liefde is niet bij iedereen geliefd. Als je deze dag niet wil laten verpesten, vermijdt dan in ieder geval deze vijf mensen.

Cadeautips Nog steeds geen cadeau? Wij gaan niet zeggen wat je moet kopen, maar wel wat je sowieso niet moet geven. Tenzij je natuurlijk op subtiele wijze duidelijk wil maken dat het toch niet meer zo ziet zitten.

Flirten in de bios Ook in Nijmegen zijn er vanavond genoeg mogelijkheden om de liefde te vieren. LUX biedt zelfs een heus Valentijnsarrangement waar je ook terecht kunt als je de liefde van je leven nog niet hebt gevonden.

Liefde is... Voor degene die nog desperaat op zoek zijn naar een originele of zoetsappige liefdesquote voor in je anonieme kaartje biedt deze site zeker uitkomst.

Jij denkt het, zij deden het Liefdesverklaringen zijn doorgaans poëtisch, maar niet altijd even waarheidsgetrouw. College Humor maakte een aantal pijnlijk eerlijke Valentijnsvideos.

Gedeelde smart is halve smart Als je vanavond bij kaarslicht in je eentje een diepvriespizza naar binnen stouwt, kan het met het idee dat je niet alleen bent nog altijd troost bieden.