Week 15: Lokaal talent en dansen op Disney in Berlijn aan de Waal

Ga dinsdag eens naar Camelot Live! Elke week kan je hier onder het genot van een drankje genieten van akoestische acts. Vanavond spelen Wouter & Arthur en Wouter Driessen (My Boot Heels) beiden Nederlandstalige liedjes. De entree is gratis, dus daar hoef je het niet voor te laten.

Ook deze week is er weer een voorronde voor de Roos van Nijmegen. Op donderdag strijden in Merleyn drie bands om de eer en de finale op 13 mei in Doornroosje. Laat je verrassen door de bands At Zero, DDT, en Fruit of the Original Sin. Het zal een stevige avond worden, maar dat zijn we ondertussen wel gewend in Nijmegen Rock City. Het kan zijn dat deze avond ook snel uitverkocht is, maar op de dansavond Crash na afloop is vast nog plek. Onze eigen Maarten W. zal er plaatjes gaan draaien, dus dat wordt leuk!

Dat drum & bass springlevend is in Nijmegen bewijst Deflux. Vrijdag komt de Berlijnse ‘scene’ naar Doornroosje. Breakbeat galore met DJ Hardy en DJ Jimi Handtrix. Alsof dat nog niet ‘bass’ genoeg is, kun je in Merleyn terecht bij de dubstep van Give it Dub. De keus is aan jou, maar stilstaan zul je zeker niet vanavond!

De week eindigt goed op zaterdag met Skandal V in de Onderbroek: ‘It’s a small world after all.’ Juist, ditmaal staat dit feest in het teken van Disney. Dus verkleed je als Bambi, Pocahontas of Tarzan en dans op muziek van dj’s Belle en het Beest en & CarpateZ. De gabberpunkband Pro Ana Feeder zal voor de vrolijke noot zorgen.

Beeldmateriaal van afgelopen Skandal met het thema Neon Aerobics

Tekst: Ellen Webbink

Op 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen lees je alles over de regionale popmuziekscene: recensies van de leukste optredens, cd- en demobesprekingen van de beste lokale bands en natuurlijk het laatste muzieknieuws uit jouw regio. Klik hier voor de complete concertagenda van deze week.