In Beeld: Popronde

ANS-Online brengt in samenwerking met de Cycloop visuele versnaperingen met een actuele invalshoek. Deze keer: De Popronde kick-off in Nijmegen.

Vrijdagavond was de Nijmeegse binnenstad bomvol muziekliefhebbers die zwierven van kroeg naar kroeg in de hoop die ene muzikale groeibriljant te ontdekken in de Keizerstad. Meer gevestigde namen als Krach, The La La Lies en voormalig Serious Talent Handsome Poets werden afgewisseld door kleinere bands uit de meest obscure genres. Ook een eenogige fotograaf van De Cycloop ging op een queeste, maar dan op zoek naar de meest fantastische popfoto's. Hij kwam uit bij de bovengenoemde Handsome Poets, Ilanois, Secret Umbrella en Eins, Zwei, Orchestra. Het resultaat daarvan is hieronder te zien.



Ilanois (links) opende het feest in De Tempelier met aan inlevingsvermogen geen gebrek.

Of de Handsome Poets hun naam eer aan deden in Merleyn is nog steeds onderwerp van discussie.

Een grote mond kon hen echter niet ontzegd worden.

De shoegazers van Eins, Zwei, Orchestra zorgden ervoor dat het NDRGRND-publiek werd opgewarmd voor een lange nacht.

Foto's: Thijmen Sietsma Tekst: Henk Strikkers

De Cycloop is een actieve studentenfotografievereniging waar je terecht kunt voor allerlei cursussen, workshops en andere activiteiten. Wil jij je fotografievaardigheden verbeteren? Actief zijn met fotografie, maar geen zin om er alleen op uit te gaan? Neem dan een kijkje op de website van de Cycloop.