In beeld: Opening Grotius

Het nieuwe onderkomen van de rechtenstudenten is geopend. Voor degene die het gemist hebben of willen nagenieten van de gratis biertjes, heeft ANS het evenement vastgelegd in beeld.

inbeeld1 Het besloten gedeelte: de president van de Hoge Raad geeft een lezing die eindigt met 'ik hoop dat je hier op de universiteit meer opsteekt dan een paar sigaretten.' inbeeld2 Omdat rechters niet iedere dag een gebouw openen houden we het simpel: drukken bij nul want het moet wel tegelijk. De belangrijke figuren uit de juridische wereld doen netjes wat hen verteld wordt. inbeeld3 En toen kwamen er ballonnen naar beneden... inbeelddrankje Wat is een opening zonder een glaasje champagne? Dat is geen opening. Geen goede althans. inbeeldfeestje De menigte verlaat het gebouw voor het feest op het terras. Gratis drank en eten zoals beloofd. Het terras is echter niet bepaald schoon gebleven. Het nieuwe is er al weer af. IMG_0095IMG_0094

 

 

 

 

 

 

 

'Normaal zitten de bestuurders in een paleis, op de RU zijn het de medewerkers en de studenten' aldus de decaan van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Het bestuursgebouw ziet er inderdaad maar zielig uit naast het Grotius.

inbeeldcocktails Gratis bier en wijn was te verwachten. Gratis cocktails was daarentegen wel een aangename verassing. Lang leve het Grotius.