Kamerconcerten tijdens De Affaire

Stukafest is inmiddels al in iedere echte studentenstad ingeburgerd, maar Cultuur op de Campus wil in Nijmegen een tweede mogelijkheid voor huiskamerconcerten creƫren. Dit jaar zullen 'als een soort van test' namelijk voor het eerst huiskamerconcerten worden georganiseerd in samenwerking met De Affaire.

Anke Koenraadt en Esther Aerts van Cultuur op de Campus vertellen dat het programma van dit jaar als opstapje naar de toekomst moet worden gezien. 'Volgend jaar bestaat De Affaire 25 jaar en zal waarschijnlijk veel groter worden uitgepakt. Ook de huiskamerconcerten kunnen daar deel vanuit maken als deze dit jaar succesvol blijken.'

De optredens, gebundeld onder de naam Flirt, van dit jaar zijn echter ook niet bepaald om ontevreden over te zijn. Alhoewel de grote internationale acts op publieke locaties nog niet bevestigd zijn, zijn de drie bands die daadwerkelijk in een echte huiskamer zullen optreden ook zeker het horen waard.

Het programma van Flirt ziet er als volgt uit:

Dinsdag 20 juli 15.00 uur Bagels & Beans (act nog onbekend) 16.00 uur Nick (Van Oldebarneveltstraat 75) - Phoenix Park

Woensdag 21 juli 15.00 uur Galerie Marzee (act nog onbekend) 16.00 uur Richard (Heydenrijckstraat 1) - Cosmic Carnival

Donderdag 22 juli 15.00 uur Jasper (Ziekerstraat 68) - The Jacobites 16.00 uur Selexyz Dekker van der Vegt (act nog onbekend)