Zomerstop [Update]

Zo stil als het vanmiddag was, is het al maanden niet geweest op het ANS-kantoor. De hitte en de zoete zomerlucht heeft ook ons naar buiten gedreven, uit ons muffe hol. Voor de redactie is het voorlopig mooi geweest, alle nieuwbakken redacteuren gaan genieten van hun vakantie.

Voor de ANS-fanaten is er goed nieuws, want wij zullen over een ruime maand weer terugkeren. Wanneer honderden nieuwe studenten verdwaasd het Centraal Station uitstappen zullen wij uit onze zomerslaap wakker worden en wederom verslag doen van de introductie en het derde door ANS-georganiseerde introductieweekend. Bovendien zal de introductie-ANS half augustus weer in de bakken liggen. Ditmaal met een interview met Maurice de Hond die ons politiek systeem dood verklaart en het antwoord op de vraag of studenten daadwerkelijk luie flikkers zijn.

Met groet,

De redactie

Update: Om de vaste lezers in deze vakantieperiode enigszins tegemoet te komen, zullen er op de homepage verschillende interviews van afgelopen jaar worden geplaatst. Dan hoeven jullie ons niet te zeer te missen. Veel leesplezier!