[UPDATE] Foto van Nick Helderman terecht

Criminaliteit op de Campus. Na de mislukte plofkraak in augustus is er wellicht nog een misdaad gepleegd. Er is namelijk een foto van Nick Helderman, die deze maand exposeert voor Cultuur op de Campus, op mysterieuze wijze verdwenen. Helderman zelf tweette het 'ergens wel vleiend' te vinden als blijkt dat het werk daadwerkelijk gestolen is, maar het bestuur van Cultuur op de Campus hoopt de foto nog ergens te vinden.

'Wij kunnen nog niet zeggen of het gestolen is', aldus de cultuurfanatici. 'Deze week zullen we een onderzoek instellen om te kijken of we het ergens kunnen vinden. Het is goed mogelijk dat iemand de foto gewoon van de muur heeft gehaald en ergens heeft neergezet. In de hele expositiegeschiedenis is het nog nooit voorgekomen dat er echt iets gestolen is en we hopen dat dat nu ook niet het geval is.'

Indien er sprake is van diefstal hopen we dit zo snel mogelijk op onze site te kunnen melden. Heb jij de foto echter ergens zien rondslingeren? Laat het ons weten.

Foto: Boy van Dijk

Update: Inmiddels is de foto van Nick Helderman weer gevonden. Hij was niet gestolen, maar was gestald bij een portier omdat deze van de muur gevallen was, zo tweette het bestuur van Cultuur op de Campus vanmorgen.